Autoshkolla VICTORIA-A

Regjistrohu tani për përvojë të sigurt në rrugë dhe përgatitje profesionale!

inside
carwash
corsa

Qka ofrojmë ne ?

Standarde të larta!

Ne ofrojmë standarde të larta të cilësisë për nxënësit tanë, duke përqendruar vëmendjen në përgatitjen e tyre të plotë shoferike dhe sigurinë në rrugë.

Kualitet në rrugë!

Kualiteti është synimi ynë kryesor! Me instruktorë të kualifikuar dhe program të avancuar, ne ju sigurojmë një përvojë të shkëlqyer të nxënies .

Cilësi dhe Përkushtim!

Tek ne, nxënësit tanë përfitojnë nga një mjedis mësimor i përshtatur, me fokus në cilësinë dhe suksesin në provimet e shoferit.

Udhëzim të personalizuar!

Autoshkolla jonë është e përkushtuar në siguruar cilësi të lartë në çdo klasë dhe udhëzim të personalizuar për çdo nxënës.

Teste falas online për kandidatët tanë.

Ne ofrojmë teste falas për kandidatët që regjistrohen në autoshkollën tonë duke ju lehtsuar mënyrën e mësimit teorik.

Testet
phone-testet

Kontakti

Për pytje plotsoni formularin poshtë:

Telefoni

+383 44 211 012

Email

info@autoshkolla-victoria.com

Lokacioni

Tahir Sinani, Shtime

Merr lajmet e fundit

Duke futur adresën tuaj të emailit këtu,
do të merrni lajmet e fundit sa herë që postohen.